Συγγνώμη από τους πολίτες ζήτησε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση των συντακτών για τον κορονοϊό το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείο Υγείας για τον κορονοϊό, αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για τη θλίψη και το στρες που έχει προκαλέσει όλες αυτές τις μέρες με όλα όσα ανακοινώνει.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό και καθηγητής Λοιμωξιολογίας, είπε: «Μια συγγνώμη γιατί πολλές φορές με αυτά που ανακοινώνω αισθανόμαστε θλίψη, στρες και σύγχυση. Οι απαντήσεις, δεν είναι ξεκάθαρες. Υπάρχει αβεβαιότητα. Για εμένα το σημαντικότερο είναι οι ζωές που κερδήθηκαν στη χώρα μας. Προετοιμαστήκαμε καλύτερα, γλιτώσαμε τα χειρότερα με τον δύσκολο ομολογουμένως τρόπο του περιορισμού. Συνειδητοποιήσαμε νωρίτερα την απειλή. Μας δίνεται περιθώριο χαλάρωσης των μέτρων».

Κατά τη χθεσινή ενημέρωση ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε 156 νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρας με το σύνολο των περιπτώσεων του Covid-19 στη χώρα μας να φτάνουν τους 2.401. Τα 150 από τα κρούσματα έχουν εντοπιστεί σε πρόσφυγες που ζουν σε δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι.

Τους 121 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, όπως ανακοίνωσε χθες 21 Απριλίου, ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως ανακοινώθηκε 59 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.