Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περνά απαρατήρητη η Ουρανία Μιχαλολιάκου αποκαλύφθηκε από τα ηλεκτρονικά αρχεία που ανέκτησαν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής από τους υπολογιστές των Χρυσαυγιτών βουλευτών. Η κωδική ονομασία της, όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής» είναι Psychourania psycho killer.

Μπορεί ο λογαριασμός της Ουρανίας στο Twitter να διαγράφηκε, όμως τα ηλεκτρονικά της ίχνη έχουν παραμείνει στο διαδίκτυο.

Ως βιογραφικό, η Ουρανία Μιχαλολιάκου έχει επιλέξει το εξής κείμενο: «Πάρα πολλοί άνδρες θεωρούν ότι είμαι ένα concept ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γ@μημ..ο κορίτσι που ψάχνει την ηρεμία του μυαλού της». Πρόκειται για απόσπασμα από την ταινία «Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού», του σεναριογράφου Τσάρλι Κάουφμαν.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας παραθέτει κι άλλα, παλιά tweets της Ουρανίας. Αναφέρουμε το πιο γαργαλιστικό: «Τέτοιες ώρες μόνο οι κ@β..άρηδες τα δίνουν όλα στο Twitter. Καλύτερα κ@β..άρηδες από μίζερες αμπελοφιλοσοφίες. Να τα λέμε και αυτά», είχε σχολιάσει. 

TAGS