Για τη Lidl Ελλάς η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της συνιστά απόλυτη προτεραιότητα.

Για αυτό και ενισχύει τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα καταστήματά της για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, με την πρωτοβουλία τοποθέτησης επιπλέον σταθμών αντισηψίας χεριών στους χώρους των καταστημάτων και ειδικών προστατευτικών διαχωριστικών από πλεξιγκλάς στα ταμεία. Με την τοποθέτησή τους μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και τον πελάτη που εξυπηρετείται στο ταμείο.

Παράλληλα η Lidl Ελλάς προχωρά στην εγκατάσταση αυτόματης αναγγελίας από τα μεγάφωνα των καταστημάτων ανά 10 λεπτά, που υπενθυμίζει στους πελάτες να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων για τη δική τους ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών τους και κατά την αναμονή στο ταμείο.

Η εφαρμογή των παραπάνω πρόσθετων μέτρων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί σταδιακά σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Lidl Ελλάς.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικού χαρακτήρα οδηγίες οι εργαζόμενοι στα 225 καταστήματα λαμβάνουν ατομικά μέτρα προστασίας ενώ εφαρμόζεται η αναλογία του ενός ατόμου ανά 15τ.μ. μεταξύ τους.

Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα η Lidl Ελλάς προχωρά διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και των πελατών της.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

lidl-hellas.gr

lidlgr

 

lidl_hellas

 

lidlhellas

 

Lidl_Hellas