Από τη βάφτιση της δύο ετών κόρης του γυρνούσε ο 28χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας. Εκτός από τον 28χρονο νεκρός είναι και ένας 25χρονος ο οποίος είχε χάσει τον αδελφό του, επίσης σε τροχαίο, τον Μάιο του 2018.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο δυστύχημα που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και δύο φορτηγά.

Στο σημείο αμέσως έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής και οχήματα της αστυνομίας και από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν τρία άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δύο άτομα ήταν νεκρά, ενώ η γυναίκα, συνοδηγός σε ένα από τα δύο φορτηγά έφερε τραύματα από τη σύγκρουση.

Ο αδελφός του 28χρονου θύματος είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι ο 28χρονος και ο 25χρονος εκτός από ξαδέρφια ήταν και στενοί φίλοι. Η βάπτιση της δίχρονης κόρης του ενός έγινε το πρωί της Κυριακής σε κλειστό κύκλο. Το βράδυ, οι δύο φίλοι πήγαν σε διπλανό χωριό για να διασκεδάσουν.

Η γυναίκα του 28χρονου σημειώνεται πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.