Ολοκληρώθηκε η πορεία στο Σύνταγμα – Άνοιξαν οι δρόμοι

Έξω από τη Βουλή επικράτησε ένταση με φοιτητές και ΜΑΤ


ΕΛΛΑΔΑ
15:25
21/01/2020
Ολοκληρώθηκε η πορεία στο Σύνταγμα - Άνοιξαν οι δρόμοι
2
loading

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των εκπαιδευτικών, που διαμαρτύρονται για την εξίσωση των τίτλων σπουδών των κολεγίων με εκείνων των πανεπιστημίων, που φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο συζητείται σήμερα 21 Ιανουαρίου στην ολομέλεια.

Αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών ζήτησε να συναντηθεί με την υπουργό Παιδείας και μπήκε στη Βουλή, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Την ίδια ώρα, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το newsbeast.gr, επεισόδια σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της διαμαρτυρίας και την αποχώρηση των εκπαιδευτικών, όταν μπλοκ φοιτητών που είχαν παραμείνει έξω από την είσοδο της Βουλής συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι φοιτητές επιτέθηκαν με τις σημαίες που κρατούσαν στα χέρια τους κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών. Να σημειωθεί ότι οι δρόμοι που είχαν κλείσει στο κέντρο της Αθήνας για την πορεία, έχουν ανοίξει.

 

 

 

Βίντεο - Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar spyrospeiratis

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ . ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕ Σ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΚΑΤΣΑ.

  2. avatar Hector1955

    Είναι πράγματι μεγάλη αδικία η εξίσωση αυτή. Αλλά αφού ασκούνται ... ιδιωτικές και ... κολεγιακές πιέσεις τι να κάνει και η Κεραμέως... ενέδωσε. Ψηφοφόροι είναι αυτοί, όμως ψηφοφόροι (της ΝΔ) είναι και πολλοί των οποίων τα παιδιά μετά τη βάσανο (και τα έξοδα) των πανελλαδικών εξετάσεων εισήλθαν σε πανεπιστημιακές σχολές τετραετούς φοίτησης. Αν είναι έτσι, ας πήγαιναν κατευθείαν στα κολέγια (θα πάνε αρκετοί τώρα).

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει