Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, το φετινό Santa Run. Εκατοντάδες Αϊ Βασίληδες όλων των ηλικιών, ξεχύθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συμμετείχαν σε έναν αγώνα για καλό σκοπό γεμίζοντας με χριστουγεννιάτικο χρώμα το κέντρο της στολισμένης πόλης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για ακόμη μία χρονιά εντυπωσιακή, καθώς οι συμμετοχές εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ!

Η εκκίνηση δόθηκε στο City Link, έξω από το Holmes Place Athens Club, στις 09:30 το πρωί, με τους Αϊ Βασίληδες να διανύουν μια απόσταση 3 χλμ. στην καρδιά της πρωτεύουσας για να καταλήξουν στο ίδιο σημείο για τον τερματισμό. Με θετική διάθεση, χαμόγελα και κέφι οι δρομείς έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και καλής θέλησης, καθώς το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στην ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τον ΟΠΑΝΔΑ.

Η ομάδα της Holmes Place με την CEO Ελλη Φλεγγα και τη Μαρίνα Κουταρέλλη

Το Santa Run πραγματοποιήθηκε με διοργανωτές τα Holmes Place και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab, καθώς και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Η CEO των Holmes Place, κα Έλλη Φλέγγα δήλωσε σχετικά: «Μετά από δύο χρόνια καταφέραμε να φέρουμε πίσω στο κέντρο της Αθήνας τον πιο διασκεδαστικό και χριστουγεννιάτικο αγώνα, το Santa Run και η επιτυχία αυτής της προσπάθειας αποτυπώνεται στο πλήθος κόσμου που συμμετείχε. Τα Holmes Place στηρίζουν κάθε κοινωνικό και αθλητικό γεγονός με καλό σκοπό. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια!».

Στέλιος Κουδουνάρης, Αννα Ροκοφύλλου (Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ), Αλεξ Κασανδρινός, Μαρίνα Κουταρέλλη

Η CEO της Communication Lab, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, επεσήμανε: «Η ομάδα της Clab στηρίζει πάντα με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία τέτοιου είδους ενέργειες, που μέσα από τον αθλητισμό επιτυγχάνεται ένας απώτερος κοινωνικός σκοπός. Με την πολύτιμη εμπειρία μας συμβάλαμε στο Santa Run Athens και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου που αγκάλιασε την διοργάνωση!».

Γιάννης Δρυμωνάκος & Μαρλευ

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κα Άννα Ροκοφύλλου δήλωσε: «Για άλλη μια φορά, ο ΟΠΑΝΔΑ στηρίζει τη διεξαγωγή του πιο πρωτότυπου και άκρως χριστουγεννιάτικου αγώνα δρόμου, που εκτός από τη μεγάλη σημασία του κοινωνικού του χαρακτήρα και την προαγωγή του αθλητισμού, αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες,  ενισχύοντας παράλληλα την εορταστική διάθεση όσων βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης».