Αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεων των καθηγητών θα λάβει αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για απεργία διαρκείας αμέσως μετά τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσυφάκης, που έλαβε μέρος και στη σημερινή συνεδρίαση των οργανώσεων που αποτελούν την ΑΔΕΔΥ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αύριο έχουμε την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε τις κινητοποιήσεις οπωσδήποτε θα υπάρξει συντονισμός όλων των οργανώσεων του Δημοσίου».

Στο χορό των κινητοποιήσεων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, μπαίνει όμως και το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων που εξήγγειλαν για την Πέμπτη στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη της βάρδιας, ενώ ανάλογη κινητοποίηση θα γίνει και την επόμενη Τρίτη.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Οδυσσέας Ντριβάλας τόνισε πως ο κλάδος είναι έτοιμος για κινητοποιήσεις και πρόσθεσε: «Κατεύθυνση είναι να υπάρξουν κινητοποιήσεις και άμεσα και προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».