Γλυπτά του Παρθενώνα: Συγκροτείται Πανελλήνια επιτροπή για τη διεκδίκησή τους

Απεστάλη πρόσκληση για τον ορισμό εκπροσώπων σε 58 φορείς


ΕΛΛΑΔΑ
3:53
23/11/2019
Γλυπτά του Παρθενώνα: Συγκροτείται Πανελλήνια επιτροπή για τη διεκδίκησή τους
6
loading

Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συγκροτεί «Πανελλήνια Επιτροπή Διεκδίκησης Επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα».

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σε εκτέλεση της απόφασης της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και αναγνωρίζοντας τον εθνικό χαρακτήρα της προσπάθειας και την ανάγκη ευρύτερης δυνατής εκπροσώπησης και συμμετοχής, απεστάλη πρόσκληση για τον ορισμό εκπροσώπων σε 58 φορείς της χώρας, μεταξύ των οποίων Πανεπιστήμια, ΝΠΔΔ σωματειακής μορφής, τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και επιστημονικοί φορείς.

Διευκρινίζεται ότι επειδή η επιτροπή αυτή θα είναι πολυμελής, θα συγκροτηθεί στη συνέχεια ολιγομελές Εκτελεστικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει την ευθύνη συντονισμού του έργου της επιτροπής και εκτέλεσης των αποφάσεών της, ενώ θα συγκροτηθεί και ομάδα ειδικών νομικών, για την παροχή νομικής κάλυψης σε σχέση με την διεκδίκηση των γλυπτών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar ΒΙΝΤΕΟ Κυκλαδες

  Αθηνας 2020

 2. avatar Παρακαλώ

  Με Κούλη όταν ακούς επιτροπές άρχισε να τρεμεις Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν βάζουμε μυαλό σ λίγο πάλι άδεια ταμεία θα έχουμε ντροπή αν πληρώνονται

 3. avatar SER 30

  ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ , ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ , ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ . ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ , ( ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΔΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΥΠΕΡΩΡΕΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΑΣ ΕΟΡΤΑΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ ΟΥΖΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ) ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ .

 4. avatar ΓΙ 78

  ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ . Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΤΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Η ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ'ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ.

 5. avatar Social Distortion.

  Ελπίζω να είναι εθελοντική η συμμετοχή και μειδία κεφάλαια, και να μην γίνει ενας ακόμα πολυδαπανος οργανισμός του τίποτα.

 6. avatar Ancient Greece

  θα 'λεγα τι θα περνάμε 8=====D

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει