Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τον διαβήτη, στις 14 Νοεμβρίου, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Οδηγό Tο Διαβήτη»  διοργανώνουν ενημερωτική ομιλία για τη νόσο στους σπουδαστές της Σχολής!

Η ομιλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ με εισηγητή τον κ. Αντώνη Λέπουρα, ιατρό – διευθυντή της Διαβητολογικής Μονάδας του Metropolitan Hospital, εντάσσεται στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον σακχαρώδη διαβήτη της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό Tο Διαβήτη», με τίτλο «Diabetes Challenge Project». Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκστρατείας, (1 – 14 Νοεμβρίου 2019) αναγνωρίσιμα κι επιδραστικά πρόσωπα του πολιτισμού, των media, της πολιτικής και του αθλητισμού θα μετρούν το σάκχαρό τους και στη συνέχεια θα ανεβάζουν το σχετικό βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media με hashtag #metrisoukiesy, προσκαλώντας κάποιο άλλο αναγνωρίσιμο πρόσωπο να πάει στο φαρμακείο και να κάνει το ίδιο.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη νόσο του  διαβήτη,  ενθαρρύνοντας τους σπουδαστές του να λάβουν μέρος στη δράση, πραγματοποιώντας οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετρήσεις σακχάρου στο τέλος της ομιλίας.

Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση για τον διαβήτη και η πρόληψη του,  η έγκαιρη διάγνωση νέων περιστατικών καθώς και η καλύτερη αντιμετώπιση των πασχόντων.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ παρέχει συνεχή επιμόρφωση στους σπουδαστές του στο πλαίσιο της διαμόρφωσης τους ως ολοκληρωμένους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες.

Find us on:

ieksvie

 

  ieksvie

 

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα, τηλ. 210 32.32.323