Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» τραπέζια και καρέκλες που ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στο κέντρο της πόλης


ΕΛΛΑΔΑ
14:12
01/11/2019
Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» τραπέζια και καρέκλες που ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο
3
loading

Συνεχίζονται οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι από την πλευρά του δήμου Θεσσαλονίκης σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που έχουν αναπτύξει παράνομα τραπεζοκαθίσματα σε όλη την πόλη.

Σήμερα, πρώτη μέρα του Νοεμβρίου, συνεργεία του δήμου βρέθηκαν στην οδό Προξένου Κορομηλά, όπου «σήκωσαν» τραπέζια και καρέκλες που ήταν τοποθετημένα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια στο πεζοδρόμιο και επέβαλαν πρόστιμο στους υπεύθυνους των καταστημάτων.

«Οι έλεγχοι για τα τραπεζοκαθίσματα έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Οι έλεγχοι θα γίνονται αιφνιδιαστικά όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς στόχος της διοίκησης είναι να μπει τάξη στην πόλη και να αποδοθεί ο κοινόχρηστος χώρος ελεύθερος στους πεζούς», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής.

(φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar KR1

    Καταστήματα Υγειονομικού (????) ενδιαφέροντος !!!. Τα νοσοκομεία έβγαλαν τραπεζάκια;

  2. avatar να αρχίσουν να σηκώνουν και αυτοκίνητα

    γιατί έχει καταντήσει αηδία

  3. avatar R10

    Στον Πειραιά έχω πάρει πόσα τηλέφωνα σε Δήμο και Μαρίνα Ζέας για τα τραπεζοκαθίσματα που είναι μπροστά απ την κίτρινη γραμμή πάνω στα πεζοδρόμια και δεν νοιάζεται ΚΑΝΕΙΣ. Ή είναι τόσο ξεφτιλισμένοι που τα χουν ματώσει εκεί από το ξύσιμο,ή έχουν λαδωθεί,καμία άλλη εξήγηση. Κάντε ένα καλό σα δημοσιογράφοι και πηγαίντε να τους κάνετε ρεζίλι γιατί μετά μένει να τους τα γυρίσω εγώ όλα ανάποδα και να ψάχνονται αυτοί όχι εγώ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει