Κάλεσμα στους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή την ψήφιση του «Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου».

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της, διεκδικεί«να μην περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα και το “αναπτυξιακό νομοσχέδιο”».

«Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία και τη συλλογική δράση» τονίζει.

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει και τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ και της ΠΟΕ – ΟΤΑ με αιτήματα «δωρεάν Δημόσια Υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση και άμεση απόσυρση του «Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου» και ιδιαίτερα του άρθρου 179 που εκχωρεί τα πάντα στους ιδιώτες».

Η ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζει συγκέντρωση στην πλατεία Μαβίλη την Τετάρτη στις 8:30 το πρωί και πορεία προς το Υπουργείο Υγείας, ενώ η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει εξαγγείλει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 10:00 πορεία από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 11:00 συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία στην  Πλατεία Καραϊσκάκη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.