Με ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί που κυκλοφορεί με 20 διαφορετικές συλλεκτικές ετικέτες γιορτάζει η Lidl Ελλάς τα 20 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα.

Αυτά που μας διαμορφώνουν, που μας αλλάζουν και μας κάνουν τελικά ξεχωριστούς είναι οι ιστορίες που έχουμε ζήσει. Γι’ αυτό και η Lidl Ελλάς, για να γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά δημιούργησε το επετειακό κρασί «Είκοσι Ιστορίες».

Ένα κρασί με χαρακτήρα τόσο ξεχωριστό όσο και η εικοσάχρονη πορεία της εταιρίας στην Ελλάδα. Ένα κρασί που κουβαλάει μέσα του την εμπειρία αυτών των 20 χρόνων, αλλά την ίδια στιγμή παραμένει φρέσκο και μοντέρνο, κοιτώντας τα επόμενα 20. Όπως ακριβώς κάνει και η Lidl Ελλάς.

Το «Είκοσι Ιστορίες» ξεκινά το ταξίδι του στη Βόρεια Πελοπόννησο, εκεί όπου οι ποικιλίες Merlot και Syrah ευδοκιμούν και μετά συνδυάζονται για να παράξουν ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί με μεταξένια υφή, ιώδεις ανταύγειες, πλούσια γεύση και ευχάριστη οξύτητα.

Τις «Είκοσι Ιστορίες» θα τις βρείτε στα καταστήματα Lidl με 20 διαφορετικές, συλλεκτικές ετικέτες. Κάθε ετικέτα παραπέμπει σε μία συμβολική ιστορία εμπνευσμένη από τον ελληνικό τόπο, τις ομορφιές, τις ιδιομορφίες του και φυσικά τις ιστορίες του.

20 χρόνια Lidl Ελλάς. Κάθε χρόνος και μία μοναδική ιστορία. Κάθε ιστορία και ένα μοναδικό μπουκάλι κρασί.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στο:

lidl-hellas.gr

lidlgr

 

Lidl_Hellas

 

lidl_hellas

 

lidl-hellas

 

lidlhellas