Τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν τα μικρά νησιά θα εξεταστούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στην Αθήνα υπό την προεδρία του υπουργού ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, στις 9.30 το πρωί.

Αναλυτικά στη σχετική πρόσκληση που στάλθηκε από τον υπουργό αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι, Σας καλούμε σε συνάντηση εργασίας τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 9.30 π.μ. με αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών όλων των εμπλεκομένων φορέων

α) για την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης κατά την ερχόμενη θερινή περίοδο με τον πλέον συμφερότερο από τεχνοοικονομικής άποψης τρόπο και

β) τη δρομολόγηση των απαραίτητων μελετών, έργων και παρεμβάσεων για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες και τους επισκέπτες των νησιών σε προσιτές τιμές.

Ειδικότερα θα εξεταστούν οι απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των μελετών και των διαδικασιών αδειοδότησης και κατασκευής των συνοδών έργων, καθώς και για την απρόσκοπτη λειτουργία των υφιστάμενων εγκαταστάσεων».

Πηγή: rodiaki.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.