Όνειρο θερινής νυκτός αποδείχτηκαν οι διακοπές στη Μύκονο για δύο οικογένειες που έπεσαν θύματα διαδικτυακής απάτης και αφού μάλιστα είχαν καταθέσει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR.

Την υπόθεση ήδη διερευνά η διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της αστυνομίας.

Οι υποψήφιοι ενοικιαστές δελεάστηκαν από την προσφορά που εντόπισαν στο διαδίκτυο και αφορούσε την ενοικίαση της συγκεκριμένης βίλας στη Φτελιά της Μυκόνου. Για 12 μέρες θα πλήρωναν 2.400 ευρώ και θα είχαν στα πόδια τους όλο το νησί των ανέμων.

Μάλιστα για να είναι σίγουροι για την κράτησή τους θέλησαν να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη. «Μας είπε: “Θα σας παραλάβω εγώ, θα σας διαθέσω ξαπλώστρες στον Ορνό”» είπε η κ. Κλειώ Αθανασιάδου, η μία εκ των τουριστών.

Όμως μετά την κατάθεση στο όνομα της συζύγου του γλυκομίλητου ιδιοκτήτη, εκείνος εξαφανίστηκε και δεν απαντούσε στις απανωτές κλήσεις. Μετά από αρκετή ώρα κάλεσε στο κινητό της την κ.Αθανασιάδου και θέλησε να της παρουσιάσει το άσπρο – μαύρο. «Με πήρε τηλέφωνο, είχε θράσος, τον κυνηγούν αδίκως και άλλοι μου είπε… δε σας ξέρω».