Αναστάτωση σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη, κατέρρευσε γυάλινο αναβατόριο

Οι πόρτες έγιναν θρύψαλα με τα γυαλιά να σκορπίζονται παντού


ΕΛΛΑΔΑ
17:24
14/07/2019
Αναστάτωση σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη, κατέρρευσε γυάλινο αναβατόριο
3
loading

Το εφέ με την είσοδο των νεόνυμφων στην πίστα με αναβατόριο παρά λίγο να αποδειχθεί μοιραίο.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Βράδυ Σαββάτου και σε κέντρο εκδηλώσεων στα Χανιά όπου πραγματοποιείται γαμήλιο γλέντι το κέφι έχει αρχίσει να «ανάβει».

Είναι η στιγμή που το νεόνυμφο ζευγάρι με τα παρανυφάκια και μέλη των οικογενειών τους  «ανεβαίνουν» στην πίστα με αναβατόριο το οποίο έχει γυάλινες πόρτες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιος από το προσωπικό  ανοίγει τις πόρτες για να κάνει το ζευγάρι την είσοδό του στην πίστα, και μόλις όλοι όσοι ήταν μέσα έχουν βγει,  το αναβατόριο καταρρέει με εκκωφαντικό θόρυβο και οι πόρτες γίνονται θρύψαλα με τα γυαλιά να σκορπίζονται παντού.

Ευτυχώς ουδείς έπαθε το παραμικρό, το προσωπικό αντέδρασε με ψυχραιμία και καθησύχασε τον κόσμο και το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Papara-tsas

  Τους έφερε γούρι ο Κούλης που είναι απο τα Χανιά.
  Καταστροφές στην Χαλκιδική.
  Πλημμύρες στην Ναυπακτία .
  Σεισμό στην Αμφιλοχία .
  Σεισμό στην Κοζάνη
  Ευτυχώς στα Χανιά είχαν γάμο και τους λυπήθηκε ο θεός. . . !
  Φαίνεται έχει την ευχή του πατέρα του . . . !

  1. avatar Να μην …

   Θυμηθούμε τα δικά σας γελωτοποιοί ( επικίνδυνοι) της κακιάς ώρας που έχετε αρχίσει την προπαγανδιστική αρλουμπολογία παντού από την ώρα που χάσατε το λιλί! Το καταλαβαίνουμε πόσο έτσουξε την αλαζονεία σας άχρηστοι πουθενάδες! Ένα κοινό έχετε με το ατυχές συμβάν στη Κρήτη : την αμετροέπεια...Εξάλλου η Κρήτη δυστυχώς γι αυτήν , εσάς ψήφισε ... και τον Πολάκη σας τον Αντρακλα... Όσο για τους νεόνυμφους ( γιατί αρκετά ασχοληθήκαμε με αηδίες - εσάς δηλαδή τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ) να ζήσουν σαν τα ψηλά Βουνά ευτυχισμένοι , άλλο κακό να μην τους τύχει και ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση να μην ματαξαναδούν...

 2. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

  Ο Νεοέλληνας δεν μπορεί χωρίς την φαμφαρα του και την επίδειξη και του να διαφέρουμε από τους άλλους. Έλεος πια, Έχουμε μπει στον 21 αιώνα και νοοτροπία δεν λέμε να αλλάξουμε... λίγη εγκράτεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει