Απίστευτη διαγράφεται η τραγωδία με τον θάνατο των δύο νέων τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο έξω από το Γερακάρι Λάρισας.

Η 19χρονη που έχασε τη ζωή της, λίγες ώρες πριν το δυστύχημα είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook για τον αδελφό της, ο οποίος επίσης είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Τύρναβο, όπως αναφέρει το larissanet.gr.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η 19χρονη έγραψε για το χαμό του αγαπημένου της αδελφού που δεν μπορούσε να ξεχάσει.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Στο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, λίγο πριν τις 5, στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού του οδικού δικτύου.

Το δυστύχημα είχε απολογισμό τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων, της 19χρονης κοπέλας και ενός νέου 28 ετών. Στο όχημα επέβαινε ένα ακόμη άτομο 23 ετών, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα Πυροσβεστικής. Μάλιστα οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν τις λαμαρίνες του οχήματος για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος οδηγός συνελήφθη.

Ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι οι εικόνες από το δρόμο Λάρισας – Αγιάς, κοντά στο Γερακάρι, που δείχνουν το μοιραίο αυτοκίνητο διαλυμένο.