Νέο έργο για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην Ανατολική Αττική

Τι περιλαμβάνει


ΕΛΛΑΔΑ
0:15
12/06/2019
Νέο έργο για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην Ανατολική Αττική
3
loading

Έργα οδοποιίας, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, στην Ανατολική Αττική, προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ με χρηματοδότησή της, δρομολόγησε η Περιφέρεια Αττικής με την υπογραφή σχετικής σύμβασης.

Οι παρεμβάσεις αποσκοπούν στην αποκατάσταση φθορών του, στην άρση της επικινδυνότητας σε τμήματά του οδικού δικτύου, στην παρακολούθηση και καταγραφή των προβλημάτων του οδικού άξονα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και στην κάλυψη επειγουσών αναγκών, λόγω καιρικών συνθηκών, ώστε να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο περιλαμβάνει «επούλωση λάκκων, συντήρηση στηθαίων ασφαλείας, κρασπέδων, νησίδων, πινακίδων κ.ά., αντιμετώπιση φθορών ασφαλτοταπήτων, αποκαταστάσεις πρανών από κατολισθήσεις και καθιζήσεις οδών, επισκευές τεχνικών έργων τοποθέτηση πινακίδων, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε επικίνδυνες θέσεις, καθαρισμό φρεατίων, συντήρηση νησίδων και ερεισμάτων οδών.

Παράλληλα, θα διαγραμμιστούν τμήματα του οδοστρώματος και θα καθαριστούν τα άκρα των οδών από ξερά χόρτα, κλαδιά και θάμνους, ενώ προβλέπονται εργασίες επισκευών και προμήθειας καλυμμάτων φρεατίων υπονόμων».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar SER 30

  ΤΟ ΄΄ΝΕΟ '' ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ( ΠΕΝΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΚΑΦΡΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ) ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ [...] ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ '' ΑΡΙΣΤΕΡΟ '' . ΧΑΣΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ . ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΗΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ . ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΚΕΣ . ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΥΣΙΚΑ . ΜΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ? Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ? Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ .

 2. avatar Γ.K.

  Συνέχεια του μεγάλου έργου της άξιας περιφερειάρχου Μ. Δούρου. Δυστυχώς οι πολίτες έπεσαν θύματα της προπαγάνδας της ΝΔ και δεν εκτίμησαν το έργο της!
  Όσο για τον Πατούλη έδειξε την ανικανότητά του ως δήμαρχος και εντεταλμένος της ΝΔ στον ΙΣΑ.

 3. avatar ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

  Τι επιδιόρθωση λακουβών και π..... μάντολες που έλεγε και ο φίλος μου ο Μάικλ.
  Οι περισσότεροι δρόμοι είναι καλντερίμια.
  Ίσως να μην έχουν επιστρωθεί ποτέ δεύτερη από κατασκευής φορά. Πχ. Ο δρόμος που πάει από την στρογγυλή πλαταιΐτσα του γηροκομείου στην Πανόρμου. Καλντερίμι.
  Έχουν γίνει κάποιες καλές δουλειές πχ.
  Αγίας Λαύρας Α. Πατήσια. Αλλά πρέπει όλοι οι δρόμοι κυρίως τα στενά με ευθύνη των Δήμων να επιστρωθούν όλοι από αρχής και όχι μπαλώματα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει