Μετά το χολυγουντιακών προδιαγραφών βίντεο του εστιατορίου στη Μύκονο με τα «χρυσά καλαμάρια», όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης του μίλησε στο Open TV για τις… τσιμπημένες τιμές.

«Δεν απευθυνόμαστε σε Έλληνες, απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Έλληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος.

Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρεία με ζωντανούς αστακούς, οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από τον Καναδά και άλλοι είναι ελληνικοί. Τα όστρακά μας είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο καθώς έρχονται απευθείας από τη Γαλλία με αεροπλάνο» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως Αμερικανός τουρίστας από το Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη επισκέφτηκε πριν από κάποιο καιρό το εστιατόριο που βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό στο δημοφιλές και κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων. Στη συνέχεια ανάρτησε στο διαδίκτυο την απόδειξη στην οποία φαίνεται ότι πλήρωσε το εξωφρενικό ποσό των 836 ευρώ για 3 σαλάτες Ceasar, 6 μερίδες καλαμαράκια, 3 τοπικές μπύρες, 2 νερά και έναν χυμό.

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου στη Μύκονο, μετά τον χαμό που προκάλεσε η απόδειξη με τα «χρυσά» καλαμάρια, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό βίντεο. Σύμφωνα με το Mykonos Live TV που δημοσιεύει το βίντεο, το διαφημιστικό κλιπ «χολλυγουντιανών προδιαγραφών» έχει ως σκοπό «να αποδείξουν ότι πρόκειται για ένα πολυτελές all day restaurant που δεν διέπεται από λογική αισχροκέρδειας, απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρει high end υπηρεσίες και μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία πάνω στο κύμα».