Ερωτήματα προκαλεί στους συγγενείς της 20χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο στο Ναύπλιο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Ο αδελφός της κοπέλας και ένας θείος της μίλησαν στην εκπομπή «Μαζί σου» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την απορία τους, ενώ αναφέρθηκαν και στα στοιχεία που εκείνοι γνωρίζουν μέχρι στιγμής.

Ο αδερφός της 20χρονης είπε χαρακτηριστικά:

«Ακριβώς δεν ξέρουμε τι έγινε. Ήταν μόνη της. Εκείνη οδηγούσε. Δεν ήταν χρόνια οδηγός, δεν είχε δίπλωμα και το αμάξι ήταν ξένο. Δεν είχε εμπειρία στην οδήγηση. 3-3:30 έγινε το τροχαίο, 4 η ώρα με πήραν εμένα τηλέφωνο, ξημερώματα».

Ο αδελφός της ανέφερε ότι ο φίλος της 20χρονης του είπε τι ακριβώς έγινε πριν η κοπέλα φύγει από το σπίτι στο οποίο βρίσκονταν:

«Αυτό έγινε γιατί έψαχνε να βρει το σκυλί. Είχε χάσει το σκυλί της, το είχε στο μπαλκόνι απάνω και σηκώθηκε το βράδυ 1 η ώρα. Έτσι ξέρουμε. Έτσι μας είπε και ο φίλος της. Ότι έψαχναν να βρουν το σκυλί. Με τον φίλο της απλά συζούσαν».

Όσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος στην περιοχή του Ναυπλίου, ο αδελφός της επεσήμανε:

«Σιγά σιγά έφυγε από την πορεία της και χτύπησε κάποια κολωνάκια τσιμεντένια και μετά χτύπησε και στην κολώνα. Δηλαδή πήρε τούμπες το αυτοκίνητο. Το αμάξι δεν είχε λάστιχα πίσω. Δεν φορούσε ζώνη. Δεν υπήρχε αλκοόλ. Εμείς είχαμε δει ότι έπαιρνε το αυτοκίνητο και οδηγούσε. Είχε δώσει τα σήματα, τα είχε περάσει κιόλας».

Ο θείος της 20χρονης έδωσε τη δική του εκδοχή, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση:

«Το αμάξι ήταν μετατροπή 3.000 κυβικά. Κανονικά το αμάξι αυτό στην άδεια του είναι 1.600 ή 1.800 κυβικά και αυτός το είχε μετατρέψει σε 3.000 κυβικά. Ήταν φτιαγμένο για drift. Και το έδινε της κοπέλας που είχε οδηγήσει 5-6 φορές και δεν είχε λάστιχα πίσω. Εξακύλινδρο αμάξι, φτιαγμένο. Ο ανιψιός μου που μου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο, του είπε “χάσαμε τα σκυλιά τη νύχτα” και ότι ο ένας πήρε το ένα αμάξι και ο άλλος πήρε το άλλο. Αυτό το λέει. Εγώ δεν πιστεύω κανέναν, εγώ δεν το είδα, στα λόγια το άκουσα».

Και συνέχισε:

«Πήγαν λέει να βρουν τα σκυλιά. Και του λέει ο ανιψιός μου: “Πού πήγατε να τα βρείτε;”. Και του λέει στο τηλέφωνο: “Άσε άσε με δεν μπορώ, πάω σπίτι μου τώρα”. Δεν ξέρω αν το πήρε μόνη της το αυτοκίνητο και αν ήταν σπίτι ή έξω σε μαγαζί. Δεν ξέρω. Εμένα μου φαίνονται λίγο μυστήρια όλα αυτά. Πώς έφυγε το σκυλί μόνο του από το σπίτι; Ο φίλος της δεν εμφανίστηκε στο σπίτι να δει τι έγινε. Πέθανε ένα κορίτσι 19 χρονών. Αυτός είπε στον ανιψιό μου ότι ξύπνησαν 12 το βράδυ και δεν είδαν τα σκυλιά. Ο ένας πήρε το ένα αμάξι και ο άλλος το άλλο. Και εκεί έγινε το μπαμ. 3 η ώρα έγινε το ατύχημα από τις 12 που έφυγαν. Δεν είναι πολλή ώρα να τα βρούνε;».