Στις έδρες τους ξανά δικαστές και εισαγγελείς

Σε πλήρες ωράριο εργασίας από σήμερα μετά από 4 μήνες


ΕΛΛΑΔΑ
6:49
21/01/2013
Στις έδρες τους ξανά δικαστές και εισαγγελείς
2
loading

Αναστέλλουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί λειτουργοί της χώρας, όπως αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Η αναστολή θα ισχύσει έως τις 3 Απριλίου, όποτε θα συγκληθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση του κλάδου.

Ανάλογη απόφαση έλαβε και η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία ωστόσο αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεών της έως τα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε το Διοικητικό Συμβούλιο θα καθορίσει νέα Γενική Συνέλευση.

Δικαστές και εισαγγελείς αντιδρούν στις περικοπές των μισθών τους στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και επιστρέφουν σήμερα σε πλήρες ωράριο εργασίας μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, οπότε ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar N1k0ssT

    Ολοι τον έχουν φάει, είτε με τις περικοπές, είτε με τη φορομπηχτική. Το θέμα εδώ όπως πάντα είναι πόσο μπορεί η συντεχνιούλα ΜΟΥ να ταλαιπωρήσει τους υπόλοιπους για να περάσει η δική μου η ΕΞΑΙΡΕΣΗ απο αυτά που τραβάνε οι άλλοι, οι απλοί πλήβιοι. Βέβαια κάτι μου λέει ότι το δεύτερο τώρα πιά δεν περνάει γιατί μας παρακολουθούν στενά. Το πρώτο, η ταλαιπωρία δηλαδή απο τις συντεχνίες παραμένει.

  2. avatar jaz

    Ειναι ντροπη που υπαρχει κι εδω ο κακος συνδικαλισμος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει