Ενημέρωση και συζήτηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά πραγματοποιείται σήμερα στην Κατερίνη από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης του νομού Πιερίας.

Οι εθελοντές έχουν δώσει «ραντεβού» στις 5μ.μ. στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και στη συζήτηση θα συμμετάσχουν και δικηγόροι της ΕΚΠΟΙΖΩ.

«Είναι βέβαιο ότι πολλοί συμπολίτες μας, που μαστίζονται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση και αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, θα χρειασθούν νομική βοήθεια, υποστήριξη και καθοδήγηση προκειμένου να υπαχθούν στις διατάξεις του Νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά τους οι εθελοντές.

Γι’ αυτό και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους δικηγόρους της Κατερίνης να πάρουν μέρος στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Στοχεύουν μάλιστα στη συγκρότηση ομάδας νομικών, η οποία θα αναλάβει τη διεκπεραίωση υποθέσεων πολιτών που αφορούν στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

(φωτογραφία αρχείου)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.