Σε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης παρέδωσε τρόφιμα σε 300 οικογένειες της πόλης, προκειμένου να μην λείψουν από κανένα πολίτη τα απαραίτητα για να περάσει όμορφα με την οικογένεια του τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τα μέλη των οικογενειών στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου,τους διαβεβαίωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ανοικτή αγκαλιά σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, ώστε όλοι να νοιώθουν ασφάλεια και σιγουριά και σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία της εποχής.

Μέσα από το κοινωνικό φαρμακείο το οποίο «κτίζουμε» στην πόλη μας, κάθε ανασφάλιστος πολίτης θα έχει το φάρμακο που χρειάζεται για τη διατήρηση της υγείας του, ενώ μέσα από συντονισμένες προσπάθειες και χάρη στη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης πολλών συνανθρώπων μας εξασφαλίζουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε κανείς να μην νοιώθει αβοήθητος.

Σφίγγουμε τα χέρι σε κάθε συμπολίτη μας που πλήττεται περισσότερο από την κρίση και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγούμε πιο δυνατοί.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου και μεταξύ άλλων περιλάμβαναν:

– Μεγάλες ποσότητες κρέατος και ειδών τροφίμων πρώτης ανάγκης, ευγενική χορηγία της τράπεζας της πόλης ΑΒ Bank (Aegean Baltic Bank)
– Μεγάλες ποσότητες γαλακτοκομικών προϊόντων ευγενική χορηγία της γαλακτοβιομηχανίας ΚΡΙ – ΚΡΙ.
– 220 πακέτα δώρου με τρόφιμα, ευγενική προσφορά των εργαζόμενων στη NESTLE, με προσωπική ευχή σε κάθε οικογένεια.
– 150 πακέτα με τρόφιμα, μηνιαία προσφορά του Ιδρύματος ΛΑΤΣΗ στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης..
– Επίσης γλυκίσματα της εποχής και πορτοκάλια, προσφορά των καταστημάτων της πόλης.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών προσφέρει ειδική άδεια σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες για δωρεάν προμήθεια ειδών μαναβικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης κος Νικόλας Αλεπούς και η υπεύθυνη Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Ελένη Γιαννακοπούλου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τις ευχές του για καλές γιορτές, στέλνει από τη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγούμε πιο δυνατοί.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την παράδοση τροφίμων σε οικογένειες της πόλης για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.