Στηρίζουν τους άπορους οι «Φαρμακοποιοί του Κόσμου»

Δίνουν δωρεάν φάρμακα σε ασθενείς και όχι μόνο...


ΕΛΛΑΔΑ
12:49
04/12/2012
Στηρίζουν τους άπορους οι «Φαρμακοποιοί του Κόσμου»
loading

Στο πλευρό των ευπαθών ομάδων στέκεται η μη κερδοσκοπική ανθρωπιστική οργάνωση «Οι Φαρμακοποιοί του Κόσμου», που έστειλε πρόσφατα δύο κιβώτια με φάρμακα στους κατοίκους της Νισύρου.

Εκτός αυτού, συνεχίζουν τον εφοδιασμό των διάφορων κοινωνικών φαρμακείων δήμων της Αττικής και έτσι περισσότερα από 35 ιδρύματα λαμβάνουν φαρμακευτική βοήθεια.

Από το 2011 μέχρι σήμερα έχουν χορηγηθεί φάρμακα αξίας περίπου 15.000 ευρώ.

Παράλληλα υλοποιείται ένα πρόγραμμα υγειονομικής υποστήριξης Αφρικανών μεταναστών στην Ελλάδα, αξίας 10.000 ευρώ με την οικονομική συνδρομή του Συμβουλίου Αφρικανικών Πρεσβευτών.

Οι «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» είναι μια μη κερδοσκοπική Ελληνική Ανθρωπιστική Οργάνωση με πορεία 15 ετών στην υπηρεσία των ουσιαστικών αξιών και την επίλυση των υγιειονομικών προβλημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα προγράμματα φαρμακευτικής βοήθειας απευθύνονται σε ΚΑΠΗ, ψυχιατρεία, ιδρύματα, γηροκομεία, ορφανοτροφεία, φυλακές, Κοινωνικά Φαρμακεία Δήμων (άπορα ή ανασφάλιστα άτομα), Μ.Κ.Ο., πρόσφυγες.

Εκτός από τις σταθερές ανθρωπιστικές αποστολές στην Αφρική, τα μέλη της παρευρίσκονται σε όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (πολέμους, σεισμούς, καταστροφές).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει