Σε ένδικα μέσα κατά των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης θα προσφύγει ο δήμος Βόλβης αν δεν αρχίσουν σήμερα τα υπεραστικά δρομολόγια, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο το «πάγωμά τους» εξαιτίας της έλλειψης κονδυλίων για την προμήθεια πετρελαίου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βόλβης ήταν παρών και αντιδήμαρχος του δήμου Λαγκαδά Στέλιος Σισκούδης, ο οποίος δήλωσε ότι και ο δήμος Λαγκαδά θα συνυπογράψει οποιαδήποτε νομική ενέργεια που θα προασπίζει τα δικαιώματα των κατοίκων.

«Ο δήμος Βόλβης είναι αλληλέγγυος σε οποιαδήποτε δίκαιο αίτημα διεκδίκησης. Είναι όμως κατηγορηματικά αντίθετος σε αιφνιδιαστικές ενέργειες διαμαρτυρίας που πλήττουν άμεσα τη ζωή των πολιτών. Είναι απαράδεκτο να εμποδίζεται η μετακίνηση των πολιτών σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας και δημόσιες υπηρεσίες. Ιδιαίτερα η παρεμπόδιση της μεταφοράς των εργαζομένων σε χώρους εργασίας, σε μια τόσο δυσχερή οικονομικά περίοδο, όταν η χώρα μας μαστίζεται από την υψηλή ανεργία, αποτελεί απίστευτη αντικοινωνική ενέργεια. Δεν θα ανεχθούμε να παίζει κανένας με την υγεία και την εργασία των δημοτών μας, όσο δίκαια κι αν είναι τα αιτήματα του. Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για να προστατέψουμε με κάθε τρόπο τους πολίτες, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία» 
επισημαίνει ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης.