Βροχερό αναμένεται να είναι και σήμερα το σκηνικό του καιρού. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που επηρέασαν μεγάλο κομμάτι της χώρας χθες το βράδυ, εξασθενούν και σήμερα, Τετάρτη, οι βροχές θα απασχολούν τις πρωινές ώρες κυρίως τα βόρεια τμήματα της χώρας, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν εξασθενημένα φαινόμενα.

Ωστόσο, όσο πλησιάζει η νύχτα, τα φαινόμενα, που θα έχουν έντονο χαρακτήρα θα εντοπίζονται στη Θεσσαλία, στην Στερεά, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο, σημειώνει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Η θερμοκρασία στη χώρα θα φτάσει στις υψηλότερες τιμές της στους 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ και οι άνεμοι είναι εξασθενημένοι και δεν δημιουργούν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί. από 7 έως 15 βαθμούς, ενώ θα βρέχει ανά διαστήματα και ίσως να έχουμε και κάποιες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα είναι εντάσεως 5-6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, μουντό με βροχή θα είναι το σκηνικό, η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 7-12 βαθμών, οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ήπιας έντασης, ενώ θα βρέχει ανά διαστήματα μέσα στη μέρα.