Δίκες διακόπτονται λόγω κρύου, οι αίθουσες δεν έχουν θέρμανση

«Θα αρχίσουμε τους διαπληκτισμούς μεταξύ μας ποιος θα πάει σε θερμαινόμενη αίθουσα»


ΕΛΛΑΔΑ
11:44
23/01/2019
Δίκες διακόπτονται λόγω κρύου, οι αίθουσες δεν έχουν θέρμανση
3
loading

«Κόντρα» στους κόλπους των δικαστών του Εφετείου έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι περισσότερες δικαστικές αίθουσες δεν έχουν θέρμανση. Το ψύχος των τελευταίων ημερών επιδείνωσε την κατάσταση και σε πολλές περιπτώσεις δίκες οδηγούνται σε διακοπή λόγω του κρύου καθώς είναι αδύνατο να προχωρήσει η διαδικασία…

Το μέγεθος του προβλήματος αποτυπώθηκε στα λόγια προέδρου δικαστηρίου όταν σχολίασε με πικρία: «Θα αρχίσουμε τους διαπληκτισμούς μεταξύ μας ποιος θα πάει σε θερμαινόμενη αίθουσα. Και μιλάμε για το μεγαλύτερο δικαστήριο της χώρας». Αφορμή για την παρατήρηση της προέδρου στάθηκε η καθυστέρηση, περίπου μιάμιση ώρας , στην άφιξη συνηγόρου ο οποίος… κόλλησε σε άλλη δίκη που διεκόπη λόγω των πολικών θερμοκρασιών.

Μάλιστα, για την καθυστέρηση η πρόεδρος έδειξε κατανόηση αφού όπως παραδέχτηκε θα είχε ενεργήσει όπως οι συνάδελφοί της στην περίπτωση που η αίθουσα στην οποία δίκαζε δεν είχε θέρμανση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Bigis

  Εγώ έχω ανοικτό κατάστημα και δουλεύω μέσα στο κρύο.δεν το έκλεισα ποτε να αραξω σπίτι μου.αλλα βέβαια με ξένα κόλλυβα... χαζοί είναι να δουλέψουν;

 2. avatar Takis_0731

  Ελληνική κατάντια!
  Κράτος προς διάλυση!
  Θα το πω αύριο σε συναδέλφους από το εξωτερικό να πέσουν κάτω από τα γέλια...

 3. avatar SER 30

  ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΛΑΚΗ ΜΕΣΩ F B ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ . ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΗΡΘΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ . ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει