Είναι γοητευτική, καλλίγραμμη, μιλά σχεδόν άπταιστα τα ελληνικά, της αρέσουν τα μπουζούκια, λατρεύει τον αθλητισμό και σχεδόν ποτέ δεν μιλά για πολιτικά ζητήματα… Η σύζυγος του Τούρκου πρόξενου της Κομοτηνής ανατρέπει πολλά στερεότυπα.

Ο λόγος για την Νουριέλ Σερέν Ιλχάν που γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, την περίοδο που ο νυν πρόξενος της Τουρκίας υπηρετούσε στο υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα και το 2002 τον παντρεύτηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», το 2008 το ζεύγος Σενέρ με την μονάκριβη κορούλα τους ήρθαν στην Αθήνα, καθώς ο διπλωμάτης πήρε μετάθεση στην πρεσβεία της Τουρκίας. Το καλοκαίρι ο 37χρονος, πλέον, διπλωμάτης ανέλαβε χρέη πρόξενου Κομοτηνής. Η σύζυγος, όμως, δεν τον ακολούθησε στην ακριτική πόλη και έμεινε με την κόρη τους στην Αθήνα. Άλλωστε, την είχαν θαμπώσει τα αξιοθέατα και η νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Η 37χρονη, που λατρεύει την τη νυχτερινή ζωή, πρόσφατα εθεάθη με παρέα μία Ελληνίδα, κολλητή φίλη της, να διασκεδάζει στον «Βοτανικό» απολαμβάνοντας την Έλενα Παπαρίζου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα, δηλώνει μεγάλη θαυμάστριά της.

Κατά τα άλλα, της αρέσει να πίνει τον καφέ της στο Κολωνάκι, να κάνει πολύ συχνά γυμναστική, ενώ παρακολουθεί και μαθήματα τένις.