Η LG Electronics με υψηλό αίσθημα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και με την πολύτιμη υποστήριξη του The Mall Athens, του Skip, των καταστημάτων Κωτσόβολος και του www.kotsovolos.gr, σας καλεί να προσφέρετε την πιο μεγάλη αγκαλιά με ρούχα για τις πολύτεκνες οικογένειες του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος».

Από τις 22 Οκτωβρίου 2012 έως τις 3 Νοεμβρίου 2012, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμένο με πλυντήρια και στεγνωτήρια LG, οι επισκέπτες του The Mall Athens θα μπορούν να δωρίσουν όλα εκείνα τα ρούχα που δε χρειάζονται πια. Εκεί τα ρούχα θα πλυθούν, θα στεγνώσουν και θα συσκευασθούν σε κούτες, ώστε να δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που στηρίζει ο ΜΚΟ «Θεόφιλος». Επιπλέον, πέρα από τα ρούχα, οι εταιρείες θα στηρίξουν τις οικογένειες προσφέροντας οικιακές συσκευές LG και απορρυπαντικά Skip για ένα χρόνο.

Υποστηρικτής επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2, ο οποίος στο πλαίσιο της ενέργειας θα πραγματοποιήσει ζωντανή εκπομπή με την Ελένη Κολοκοτρώνη από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG στο The Mall Athens, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, 13:00-16:00.

«Η πιο μεγάλη αγκαλιά»
22 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου
Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή 09:00 με 21:00
THE MALL ATHENS (Επίπεδο 0)
Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι