Μετά την παραίτηση στον ΕΦΕΤ, έρχονται προσλήψεις

Επικοινωνιακή πολιτική και αλλαγή στάσης καταλογίζει στον παραιτηθέντα πρόεδρο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης


ΕΛΛΑΔΑ
13:53
20/11/2018
Μετά την παραίτηση στον ΕΦΕΤ, έρχονται προσλήψεις
1
loading

Στην ενίσχυση του έργου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσα και από προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού σκοπεύει να προχωρήσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

Αυτό αναφέρει σε απαντητική του επιστολή προς τον παραιτηθέντα πρόεδρο του Φορέα Γιάννη Τσιάλτα, ο οποίος έκανε λόγο για υποβάθμιση του ΕΦΕΤ. Ο αρμόδιος υπουργός ευχαρίστησε τον κ.Τσιάλτα «για το υψηλό επίπεδο λειτουργίας του Φορέα, στο οποίο, μαζί με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους, έχεις συμβάλει».

Ο κ. Αραχωβίτης τονίζει ότι ο ρόλος του ΕΦΕΤ είναι να εγγυάται το υψηλό επίπεδο Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων, που ήδη απολαμβάνει ο Έλληνας καταναλωτής, ρόλος που σύμφωνα με τον ίδιο «θα συνεχίσει να ασκεί με μεγαλύτερη ένταση, συνεχή υποστήριξη και διαρκή συνεργασία».

Κάτι, που όπως λέει ο κ. Αραχωβίτης προς τον κ. Τσιάλτα, «δεν αποτυπώνεται στο, άκρως επικοινωνιακό και μακροσκελές, κείμενο παραίτησής σου που διάβασα σε όλα τα ΜΜΕ, ταυτόχρονα με την κατάθεσή του σε μένα». Σημειώνει πως «υπάρχει μεγάλη σπουδή να ερμηνευτούν αλλά και - με τη δημοσιοποίηση από μέρους σου νομοτελειακά να παρερμηνευθούν - οι προθέσεις μου για τον Φορέα μόλις ένα και μισό μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου».

«Αυτό μου μοιάζει με εύκολη μετάθεση ευθυνών και σε κάθε περίπτωση κινείται σίγουρα σε διαφορετικό πνεύμα από αυτό που επικράτησε στη συνάντησή μας στις 8/11», καταλήγει ο υπουργός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Agrosirizeos

    Τώρα που χήρεψε η θέση να βάλει κανένα Χωνά στη θέση του κ. Τσιάλτα, όπως έκανε και στον ΕΛΓΟ. Όχι τίποτε άλλο να φάνε κανένα κομμάτι ψωμί τα παιδιά γιατί με τα προσόντα που έχουν ούτε πρόσληψη σε δήμο (τύπου Νοτοπούλου) δεν μπορούν να πάρουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει