Δωρεάν παιδικός εμβολιασμός στο Ίλιον

Στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου από 9:00-14:00


ΕΛΛΑΔΑ
13:31
27/09/2012
Δωρεάν παιδικός εμβολιασμός στο Ίλιον
1
loading

Ο δήμος Ιλίου αποδέχτηκε την πρόταση των Γιατρών του Κόσμου και θα προχωρήσει το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε εμβολιασμό παιδιών στην Κινητή Παιδιατρική Μονάδα των Γιατρών που θα βρίσκεται στο Δημαρχείο.

Εκτός από τον εμβολιασμό θα παρέχεται δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικός και οδοντιατρικός έλεγχος, παρακολούθηση, δωρεάν φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων, προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας, εμβολιαστική κάλυψη και χορήγηση ατομικών βεβαιώσεων υγείας για το σχολείο.

Ο δήμος θα κάνει τον εμβολιασμό συνδυαστικά με την Εκστρατεία Δωρεάν Παιδικού Εμβολιασμού που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία ξεκινά την 1η Οκτώβρη.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθεροποιητικούς θεσμικούς παράγοντες της κοινωνίας, που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην κοινωνική συνοχή, έμπρακτα. Όλοι μαζί, πράγματι, μπορούμε να βοηθήσουμε και είμαστε ανοικτοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Κρίνοντας από την ανταπόκριση του κόσμου, καταλαβαίνει κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια σήμερα και τη δυσκολία πρόσβασης που αντιμετωπίζει, σε υπηρεσίες υγείας, είτε για οικονομικούς, είτε για κοινωνικούς λόγους. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, κάτι περισσότερο από διάθεση για προσφορά, στο πνεύμα αλληλεγγύης που πρέπει όλοι να καλλιεργήσουμε, ως ένδειξη ανθρωπιάς και πολιτισμού. Γιατί η μεγαλύτερη κρίση που μπορεί να βιώσει μια χώρα, δεν είναι οικονομική, αλλά αξιακή» είπε ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar 3X6=18

    ο πλανήτης γη με βάση τον φυσικό χάρτη πάντα είναι μόνο για αλφα ωμέγα πολίτες που σέβονται αναγνωρίζουν θεό φύση ζωή το υπαρχο τους ....μην περιμένη να εποιβιοση κάνης στον πλανήτη γη μη ικανός εποικινονίας με την βάση του θεός φύση ζωή για οδηγειας romans 3 :4 και αποκάλυψη 1 :8

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει