Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας, λόγω συγκέντρωσης των στρατιωτικών έξω από την Παλαιά Βουλή, ενώ πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία στο Σύνταγμα, αντιδρώντας στις περικοπές μισθών.

Παρών στη διαδήλωση είναι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς επίσης και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και Παύλος Χαϊκάλης.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο κ. Κουίκ είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι ντροπή και οι συνταξιούχοι και οι εν ενεργεία στρατιωτικοί να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο δρόμο, στην ουσία επαιτώντας αξιοπρεπείς αποδοχές, που όσο μεγάλες και αν γίνουν, ποτέ δεν θα καλύψουν τις εθνικές υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα μας.

Μπορεί Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα λυγίσουν το φρόνημα των στρατιωτικών, όσο και αν τους συνθλίβουν με τις περικοπές στις αμοιβές τους.

Ταυτόχρονα θέλω να επισημάνω την αθλιότητα του διαχωρισμού των στρατιωτικών σε μάχιμους και μη. Κανείς- για παράδειγμα- δεν μπορεί να μπει στη θέση του “μη μάχιμου” Μηχανικού Εδάφους περιμένοντας να επιστρέψει το αεροπλάνο που έχει φύγει με έναν μάχιμο για αποστολή στο Αιγαίο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε στο πλευρό των στρατιωτικών, υπενθυμίζοντας ότι έχουμε ζητήσει (με προσωπική μου δήλωση) την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να διαπιστωθεί κατά ποίο τρόπο η Τρόικα πήρε στην κατοχή της τους κωδικούς λογαριασμών των Ενόπλων Δυνάμεων».