Θα πάει από την Ρόδο στο Καστελόριζο… κολυμπώντας

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος θα διανύσει απόσταση 140 χιλιομέτρων σε διάστημα 48 ωρών


ΕΛΛΑΔΑ
3:51
09/10/2018
Θα πάει από την Ρόδο στο Καστελόριζο… κολυμπώντας
1
loading

Ξεκίνησε χθες το μεσημέρι την προσπάθεια του να κολυμπήσει από την Ρόδο στο Καστελοριζο ο αθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος. Ο υπεραθλητής, βούτηξε στις 2 μ.μ. από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου παρουσία του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, συγγενών και αρκετών φίλων του.


Ο Χρυσικόπουλος θα κολυμπήσει από τη Ρόδο έως το Καστελόριζο και θα διανύσει απόσταση 140 χιλιομέτρων σε διάστημα 48 ωρών. Το εγχείρημά του θα καταγραφεί σε ταινία, με σκηνοθέτη την Δήμητρα Μπαμπαδήμα. Ο 27χρονος αθλητής, έχει ήδη γράψει ιστορία στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων στην ανοιχτή θάλασσα, διανύοντας 104 χλμ. με 34 ώρες συνεχούς κολύμβησης στην τετραπλή διάσχιση του Τορωναίου κόλπου. Τον κολυμβητή και το εγχείρημα του παρακολουθούν παραπλέοντα σκάφη.

Σημειώνεται ότι, καθ' όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος, θα τον συνοδεύει ένα σκάφος με πλήρωμα συνοδείας που θα τον τροφοδοτεί και ακόμη ένα πλωτό μέσο, ενώ βέβαια πάνω θα βρίσκονται και οι γιατροί. Επίσης, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, όλο το «ταξίδι» του προς το Καστελόριζο θα κινηματογραφείται αφού θα είναι μέρος της ταινίας. Ο Δήμος Ρόδου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια του αθλητή και παρείχε κάθε συνδρομή στον ίδιο και την ομάδα του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αστυνομία Γλώσσας

    Καμιά κάμερα θα υπάρχει να τον καταγράφει; Το είπατε ήδη δυο φορές, δεν είναι άσχημο να το πείτε και τρίτη. Πάμε για ρεκόρ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει