Έφτασαν στα Χανιά επιβάτες του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που έπιασε φωτιά

Περιγράφοντας τι έζησαν, δήλωσαν ότι υπήρξε φόβος, ανησυχία και ώρες αγωνίας


ΕΛΛΑΔΑ
19:53
29/08/2018
Έφτασαν στα Χανιά επιβάτες του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που έπιασε φωτιά
loading

Περιπέτεια τέλος για περίπου 400 από τους 875 επιβάτες του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» στο γκαράζ του οποίου εκδηλώθηκε φωτιά χθες το βράδυ εν πλω.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Μετά το θρίλερ που βίωσαν το οποίο ευτυχώς είχε αίσιο τέλος χωρίς να τραυματιστεί κανείς μετά και τον σωστό συντονισμό των υπευθύνων και του προσωπικού, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στις 11.00 το πρωί στο Blue Galaxy και έφτασαν στο λιμάνι της Σούδας περίπου στις 18.30 το απόγευμα.

Οι επιβάτες ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένοι αλλά και ανακουφισμένοι που η περιπέτεια αυτή είχε καλό τέλος και τους βρήκε να επιστρέφουν καλά στην υγεία τους στο λιμάνι της Σούδας.

Περιγράφοντας τι έζησαν χθες το βράδυ, οι επιβάτες δήλωσαν ότι υπήρξε φόβος, ανησυχία και ώρες αγωνίας, ωστόσο το πλήρωμα και ο καπετάνιος τους προσπαθούσαν με τη συμπεριφορά τους να τους κρατήσουν ψύχραιμους.

Οι υπόλοιποι ωστόσο από τους επιβάτες του πλοίου Ελ. Βενιζέλος, δεν έφυγαν το πρωί με το Blue Star, αλλά θα αποπλεύσουν από Πειραιά με το πλοίο Paros Jet που έβαλε στη γραμμή η ΑΝΕΚ LINES εκτάκτως για την εκτέλεση του αποψινού δρομολογίου. Το πλοίο αναμένεται να αποπλεύσει από Πειραιά για Σούδα, στις 23.50. Ένας αριθμός μάλιστα επιβατών δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει ούτε το βράδυ, αλλά αύριο το πρωί.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει