Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, μια ελληνική εταιρεία με ιστορία 80 και πλέον ετών, που δραστηριοποιείται σε οκτώ χώρες εκτός Ελλάδας και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 25, στηρίζει την εθελοντική προσπάθεια της «Κιβωτού του Κόσμου» με το Νο. 1 αντηλιακό στην ελληνική αγορά το Carroten, το οποίο παράγεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Οινόφυτα.

Η «Κιβωτός του Κόσμου», που ιδρύθηκε το 1998 από έναν 26χρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με βασικότερο εφόδιο την αγάπη του για τα παιδιά, αποτελεί μία φωλιά στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

Μαζί με μια ομάδα εθελοντών που πλαισιώνουν ανιδιοτελώς τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά με διάθεση προσφοράς και αγάπης, η «Κιβωτός του Κόσμου» συγκεντρώνει σήμερα περίπου τα 400 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών σχηματίζοντας έτσι μια κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης, που ανθεί και μεγαλουργεί στο κέντρο της Αθήνας.

Σε αυτή την καθαρά ανθρωπιστική προσπάθεια η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, συνεπής στην κοινωνική της ευθύνη, στέκεται αρωγός και αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες που έχουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» για την φετινή κατασκηνωτική περίοδο σε αντηλιακή προστασία με το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα.

Για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος των παιδιών επιλέχθηκε το Carroten Kids, το οποίο έχει μελετηθεί ειδικά για τις μικρές ηλικίες με στόχο να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.