Αντίστροφη μέτρηση για 374 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

Έρχονται τρεις μεγάλες προκηρύξεις για εννέα φορείς


ΕΛΛΑΔΑ
13:05
16/07/2018
Αντίστροφη μέτρηση για 374 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο
6
loading

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για 374 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο. Μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να δημοσιευθούν τρεις μεγάλες προκηρύξεις για προσλήψεις τακτικού προσωπικού σε εννέα φορείς του δημοσίου.

 • 200 στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Αναλυτικά, 200 μόνιμες θέσεις αναμένονται στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγα Γεροβασίλη έχει δρομολογήσει την μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ, προκήρυξη 200 θέσεων εργασίας μόνιμου διοικητικού προσωπικού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ο νέος διαγωνισμός θα σταλεί στην Ανεξάρτητη Αρχή για επεξεργασία και θα δημοσιευθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικών γραμματέων, ΤΕ Μηχανογράφησης, κ.α.
 • 46 στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής: Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για 46 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής. Αναλυτικά, πρόκειται για προκήρυξη του ΑΣΕΠ από αφορά τις προσλήψεις 46 υπαλλήλων στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου. Ο αριθμός των θέσεων για το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Κεντρική Υπηρεσία), που πληρούνται από άτομα που προστατεύονται από τον ν. 2643/1998 και κατανομή των θέσεων αυτών καθορίστηκαν με απόφαση του υπουργείου Εργασίας σε τέσσερις.
 • 128 σε 7 φορείς: Νέα προκήρυξη ετοιμάζει το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 128 μονίμων υπαλλήλων σε επτά φορείς του δημοσίου. Ο νέος διαγωνισμός θα ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό: ΟΤΑ Α’ βαθμού (δήμοι), ΟΤΑ Β’ βαθμού (περιφέρειες), Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, Ιερά Μονή Τριφυλλίας και Ολυμπίας, ΕΥΑΘ, Επιμελητήρια Θεσσαλονίκης, Επιμελητήρια Λακωνίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Ξενιαστος παλαβιαρης

  ΤΟ ποιο γρήγοο ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ ΚΕΡΔΊΖΕΙ . ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ

 2. avatar Πρώην Κνίτης

  Ο παππούς μου έσφαξε πολλούς Έλληνες το 44 και μετά, ήταν στο ΕΑΜ ,εγώ έχω κάνει αφισοκολλήσεις από το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΌ ακόμα είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω δουλέψει ποτέ πιστεύω μια θέση μου ανήκει τη κάρτα πληρωμής θέλω όλα τα άλλα είναι εύκολα

 3. avatar Να μας πουν

  Πόσοι απο αυτούς που θα προσλάβουν έχουν γνώση υπολογιστών.Ετσι...για να γελάσουμε...

 4. avatar … και …

  ... περιμένουμε να αλλάξει τίποτα σε αυτήν την χώρα!!!!
  Ούτε μετά εξαφάνισης της γης δεν πρόκειται.
  Όλοι δούλοι του συστήματος.

 5. avatar Trolololololololο

  Όσο υπάρχουν μόνιμες θέσεις στο δημόσιο τόσο δεν πρόκειται να δουλέψει ποτε ....

 6. avatar μακεδονισσα

  ακουω οι διορισμοι πανε ρολοι....σωριασετε υπαλληλους στα υπουργεια και κοβετε συνταξεις για να τους πληρωνετε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει