Προσλήψεις στα Χανιά μέσω κοινωφελούς εργασίας

Θα προσληφθούν 755 άτομα με πεντάμηνη σύμβαση


ΕΛΛΑΔΑ
17:01
25/06/2012
Προσλήψεις στα Χανιά μέσω κοινωφελούς εργασίας
1
loading

Ανάχωμα στην ανεργία με ταυτόχρονη ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας που θα εφαρμοστεί και στα Χανιά.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Σύμπραξη Φορέων Χανίων» και με πόρους από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, θα προσληφθούν με πεντάμηνη σύμβαση απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους 6 δήμους και 5 ακόμα φορείς της περιοχής, 755 άτομα.

Το συνολικό κόστος του προγράμματος για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι 2.359.375 ευρώ.

Η κατάθεση των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα αρχίζει αύριο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουλίου.

Η επιλογή όσων προσληφθούν θα γίνει μέσω του ΑΣΕΠ, με τις εξής βασικές προϋποθέσεις για όσους υποβάλουν αίτηση: να είναι Έλληνες πολίτες, ή πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχοι δελτίου ανεργίας, ενώ αν πρόκειται για αγρότες θα πρέπει να είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και το δηλωθέν εισόδημα τους το 2010 να μην ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Μέσω του προγράμματος η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ζητά για τις υπηρεσίες της την κάλυψη 70 θέσεων. Οι δήμοι Χανίων, 323, Πλατανιά 80, Αποκορώνου 75, Κισάμου 60, Σφακίων 40 και Γαύδου 12. Η Πολιτιστική Επιχείρηση Σελίνου ζητά 47 θέσεις απασχόλησης, το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Χανίων 25, το Ανουσάκειο Θεραπευτήριο 15, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης 6 και η Πολιτιστική Εταιρεία Χανίων 2 θέσεις απασχόλησης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar xaridis xaris

    aisxos

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει