Το Lipton Ice Tea για 6η συνεχή χρονιά θα στηρίξει, θα δροσίσει και θα αναζωογονήσει τους αθλητές του ΕΟΠΕ ως Μέγας Χορηγός στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley ανδρών – γυναικών. Για ένα ακόμη καλοκαίρι θα γυρίσει τις ελληνικές παραλίες παρέα με όλες τις ομάδες των αθλητών, στηρίζοντας έτσι για μια ακόμη φορά κάθε προσπάθεια προς ένα φυσικό, υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής.

Το πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley για το φετινό καλοκαίρι περιλαμβάνει πέντε τουρνουά σε ελληνικές παραλίες, με το πρώτο σερβίς να πραγματοποιείται στην Αίγινα στις 22 Ιουνίου, όπου θα γίνει παράλληλα και ένας αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Προσωπικότητες από το χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και όχι μόνο, θα παίξουν σε έναν αγώνα beach volley για να στηρίξουν τον οργανισμό WIN Foundation που είναι ενάντια στη βία κατά των γυναικών.

Συνολικά το Lipton Ice Tea θα ταξιδέψει φέτος σε Αίγινα, Θεσσαλονίκη, Τήνο, Αττική και Κεραμωτή Καβάλας, αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς στους οποίους θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες και θα δροσίσει αθλητές, κοινό και λάτρεις του αθλήματος με τις νέες γεύσεις του!

Η Ράνια Κυριακού, Group Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε χαρακτηριστικά, «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και για αυτό βρισκόμαστε για έκτη συνεχή χρονιά δίπλα στο Beach Volley, ένα άθλημα που αποκτά συνεχώς ολοένα και περισσότερους φαν στη χώρα μας. Αυτή η συνεργασία βρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση με τη φύση του Lipton Ice Tea, και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που βρισκόμαστε δίπλα στους κορυφαίους αθλητές μας που διακρίνονται τόσο σε τουρνουά στην Ελλάδα όσο και σε αγώνες στο εξωτερικό».