Έρχονται 18.000 προσλήψεις για εποχικές θέσεις

Μέσα στην εβδομάδα οι προκηρύξεις


ΕΛΛΑΔΑ
12:05
05/06/2012
Έρχονται 18.000 προσλήψεις για εποχικές θέσεις
2
loading

Οι αποφάσεις της επιτροπής του Συμβουλίου της Επικρατείας άναψαν το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 15.840 εποχικών υπαλλήλων σε υπουργεία και φορείς του Δημοσίου, παρά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

Συνεπώς, όπως αναφέρει το Έθνος, αμέσως ξεκινούν οι διαδικασίες έκδοσης των διαγωνισμών στα υπουργεία Πολιτισμού, Παιδείας και Υγείας, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, νοσοκομεία και παιδικές κατασκηνώσεις.

Η Πυροσβεστική απέσπασε τελικά την πολυπόθητη έγκριση για να προσλάβει 1.500 δασοπυροσβέστες με πεντάμηνη σύμβαση, 400 λιγότερους από το αρχικό της αίτημα, ενώ με 420 συμβασιούχους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και μεταφραστές, θα ενισχυθούν και τα γραφεία ασύλου της ΕΛ.ΑΣ.

Προσλήψεις 313 εποχικών υπαλλήλων στις επιμέρους διευθύνσεις παραγωγής και ορυχείων θα κάνει και η ΔΕΗ, ενώ τα ΕΛΤΑ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την αναγκαία έγκριση για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες σε προσωπικό.

Τέλος, οι δήμοι θα ενισχυθούν με 5.000 άτομα ως προσωπικό καθαριότητας και άλλους 5.000 υπαλλήλους με κυρίως δίμηνες συμβάσεις σε κατασκηνώσεις, παιδικούς σταθμούς, πυρασφάλεια κ.ά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Duke

    Τι να σας πω, τη σώσατε τη χώρα τώρα.

  2. avatar Παναγιώτης

    18.000 θέσεις , δηλαδή τουλάχιστον 100.000 υποψήφιοι . Δηλαδή περίπου 300.000 όμηροι .Και μετά θα τους πούνε ότι οι προσλήψεις τους είναι άκυρες γιατί έγινα εν μέσω εκλογών και απαγορεύετε . Παίζουν με τον πόνο του κόσμου

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει