Ο δήμος Αθηναίων δεν θα συμμετάσχει στην εταιρία Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.

Χαρακτηρίζει «θεσμικό έκτρωμα» την ίδρυσή της και καταγγέλλει την κυβέρνηση


ΕΛΛΑΔΑ
6:23
11/05/2018
Ο δήμος Αθηναίων δεν θα συμμετάσχει στην εταιρία Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.
4
loading

Δεν θα συμμετάσχει ο δήμος Αθηναίων στη διοίκηση της «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» έτσι όπως προβλέπεται από τον νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο δήμος, χαρακτηρίζοντας «θεσμικό έκτρωμα» την ίδρυση αυτής της εταιρίας. Ο δήμος Αθηναίων καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι προχώρησε στη ψήφιση της σύστασης της, παρά τη σύσσωμη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης και τις ενστάσεις της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με το δήμο, « η κυβέρνηση, επιχειρώντας να υποκαταστήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε βασικές της αρμοδιότητες, αγνοεί, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων, το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης που με κόπο κατάρτισε και υλοποιεί ο δήμος Αθηναίων και που φέρει τις υπογραφές 17 υπουργείων».

Επίσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δημιουργώντας μία ακόμη εταιρία και καλλιεργώντας προσδοκίες για νέες προσλήψεις, επιβαρύνει με νέα βάρη τους φορολογούμενους και προκαλεί καθυστερήσεις στο σχέδιο αναβάθμισης της Αθήνας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Kriton1

  Πραιτοριανοί είναι οι δημοτικομπατσοι....χίλιες φορές καλύτερα χωρίς τον άχρηστο καμινη...τουλάχιστον έχουμε μια πολύ μικρή ελπίδα να μαζευτεί το αθηναϊκό μαύρο χαλί..Πολύ μικρή

 2. avatar Η Αθήνα βρωμάει

  Ο χειρότερος δήμαρχος Αθηναίων. Όταν δεν μοιράζει κλήσεις στάθμευσης με τους εκατοντάδες ρουσφετολόγους της δημοτικής αστυνομίας, διεκδικεί τη θέση της Φώφης στο ΠΑΣΟΚ.

 3. avatar νικος1

  Τερμα η μασαμπουκα απο τους εραστες της αυτοδιοικησης!!!!!!!!!! ελεγχος ΠΑΝΤΟΥ!!

  1. avatar τριαλαρο

   όταν λέει ανάπλαση αθήνας, εννοεί νομίζω μόνο του δήμου αθηναίων, ειδάλλως θα έπρεπε να ονομάζεται ανάπλαση αττικής α.ε. (αν και νομίζω ότι υπάρχει ως εταιρεία η τελευταία).
   Σε αυτό:
   "Τερμα η μασαμπουκα απο τους εραστες της αυτοδιοικησης!!"
   θα συμφωνήσω.
   Στο άλλο με τίποτε, γιατί πολύ απλά το φαγοπότι θα μεταφερθεί αλλού, στα δικά τους παιδιά εννοείται.
   Επίσης, τον έλεγχο εσύ που τον είδες και σε τι ακριβώς? Γιατί εγώ άλλα βλέπω. Και δεν είναι μόνο αποτελέσματα των προηγούμενων κυβερνήσεων, γιατί και για την τωρινή ασυδοσία και μασαμπουκισμό μέχρι αδείας βλέπω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει