Βουβός, ανείπωτος πόνος ήταν το αίσθημα που μοιράστηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου οι γονείς και οι φίλοι αποχαιρέτισαν τη μικρή Ρένι, το 11χρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή της στα χέρια ενός 40χρονου ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά και την εγκατέλειψε σε ένα πηγάδι.

Αγκαλιά με το σφραγισμένο λευκό φέρετρο η μητέρα της Ρένι δεν μπορούσε να πιστέψει πως η κόρη της δεν ζει πια. Γύρω της ο πατέρας, ο 13χρονος αδελφός και οι θείες της μικρής.

«Σήμερα δεν είναι μέρα για κηρύγματα. Η παρουσία μας εδώ και η σιωπή μας κατά τη διάρκεια και μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία είναι απαραίτητες», είπε κατά τη διάρκεια της τελετής ο ιερέας, όπως γράφει η απεσταλμένη της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στην Αρκαδία. Όπως είπε στην εφημερίδα επίτροπος της εκκλησίας, συγκεντρώθηκαν 3.500 ευρώ προκειμένου η οικογένεια να ταξιδέψει στη Βουλγαρία για την ταφή.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παραμείνει στο μικρό χωριό της Αρκαδίας με δύο ψυχολόγους και μία κοινωνική λειτουργό.

Ο 40χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της Ρένι κρατείται στις φυλακές Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες προπηλακίστηκε από τους συγκρατούμενούς του.