Ο λόγος που η Βουλή θα «βυθιστεί» στο σκοτάδι

Για μια ώρα η πρόσοψη του Κοινοβουλίου δεν θα φωταγωγηθεί


ΕΛΛΑΔΑ
19:51
24/03/2018
Ο λόγος που η Βουλή θα «βυθιστεί» στο σκοτάδι
6
loading

Ένα περίεργο και σίγουρα όχι συνηθισμένο θέαμα θα αντικρίσουν όσοι περάσουν σήμερα έξω από το Κοινοβούλιο. Η Βουλή των Ελλήνων ενώνει τη φωνή της με περιβαλλοντικές οργανώσεις και πολλούς κρατικούς φορείς στη χώρα μας για τη σωτηρία του Πλανήτη, συμμετέχοντας στην παγκόσμια συμβολική περιβαλλοντική δράση η «Ώρα της Γης 2018».

Συγκεκριμένα, απόψε, από τις 20:30 ως τις 21:30, η πρόσοψη του μεγάρου της Βουλής προς τη Λεωφόρο Αμαλίας δεν θα φωταγωγηθεί για μία ώρα, ως μια συμβολική δράση ευαισθησίας, ενδιαφέροντος και συνεισφοράς στην προστασία του πλανήτη, από τις δραματικές συνέπειες της υπερθέρμανσης και της κλιματικής αλλαγής.

Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το Ελληνικό Κοινοβούλιο συμμετέχει εδώ και χρόνια με δράσεις για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος από τη λειτουργία του, ιδιαίτερα με παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτηριακών του εγκαταστάσεων, δραστικότατη μείωση της χρήσης χαρτιού με την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος ψηφιακής διαχείρισης εγγράφων και ανακύκλωσης χαρτιού, με ανακύκλωση πλαστικών υλικών, μπαταριών και ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά και με πολλές ακόμα παρόμοιες δράσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar THANASIS THIMIOPOULOS

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ....666 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΨΟΦΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΞΕΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

 2. avatar Ellraiser

  Αυτό το κτηριο εχει πουληθεί προ πολλου.

 3. avatar nikolaos

  kai pou anaboun aytoi mas exoun sto skotadi.

 4. avatar mnimwn

  Γιατί ; μα για είναι σε αρμονία η εξωτερική εμφάνιση με το εσωτερικό της .

 5. avatar Καραφας

  Θελει συνεχεια για κρυψουν τις μ@@@@ες τους.

 6. avatar mpadavos

  Πενθεί η κυβέρνηση γιατί παίρνει τα σπίτια του κόσμου

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει