Από τις 10 το πρωί εκτελούνται κανονικά τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να προκαλούν μικροπροβλήματα.

Τα επιβατηγά- οχηματαγωγά πλοία για Πάρο και Νάξο αναχώρησαν, ενώ κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια και για τον Αργοσαρωνικό.

Δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του Highspeed 4 για Πάρο, Νάξο, Ιο Θήρα και του Speedrunner 4 για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν έχουν αναχωρήσει ακόμα το πλοίο Μαρμάρι για Κύθνο και το Μακεδών για Κέα.

Το πρωί, το οχηματαγωγό Αμφιτρίτη κατά την αναχώρησή του από τον δίαυλο των Μεγάρων κόλλησε σε αβαθή, αποκολλήθηκε με ίδια μέσα και συνέχισε το ταξίδι του για την περιοχή της Αγ. Φανερωμένης στη Σαλαμίνα.

Στο κρηπίδωμα του λιμανιού της Σύρου ακούμπησε κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης το κρουαζιερόπλοιο Cristina- Caterina, με 326 επιβάτες. Το πλοίο, με τη βοήθεια ρυμουλκού, πρόσδεσε τελικά στο λιμάνι και του απαγορεύθηκε ο απόπλους.

Το αλιευτικό σκάφος Λουκάς με δύο επιβαίνοντες, προσάραξε το πρωί σε βραχονησίδα 6 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Ηρακλείου και οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με πλωτό σκάφος στο λιμάνι.