Μεγάλη επιτυχία για το «κίνημα της πατάτας» στη Λάρισα

«Έφυγαν» 25 τόνοι μέσα σε δυόμιση ώρες


ΕΛΛΑΔΑ
15:55
10/03/2012
Μεγάλη επιτυχία για το «κίνημα της πατάτας» στη Λάρισα
loading

Το «κίνημα της πατάτας» έφτασε σήμερα στη Λάρισα, όπου περί τους 25 τόνους πατάτες Νευροκοπίου διατέθηκαν από παραγωγούς σε 560 πολίτες σε λιγότερο από δυόμιση ώρες.

Από νωρίς το πρωί ήταν σταθμευμένες στον χώρο της σκεπαστής αγοράς της Λάρισας δύο μεγάλες νταλίκες φορτωμένες με δεκάδες τσουβάλια πατάτες. Η οργάνωση των μελών του κινήματος «Ενεργοί πολίτες» της Λάρισας, που ανέλαβε και την πρωτοβουλία για τη διάθεση του προϊόντος, ήταν άρτια, οπότε δεν υπήρχε ούτε αναμονή ούτε ταλαιπωρία για κανέναν. Τουλάχιστον 50 άτομα, εθελοντές του κινήματος μετείχαν στη διάθεση του προϊόντος.

Το κίνημα «Ενεργοί πολίτες» θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες στη διάθεση και άλλων προϊόντων, όπως ρύζι από τη χαλάστρα Χαλκιδικής, λάδι, μήλα Αγιάς, μέλι και άλλα, ενώ υπάρχει η σκέψη για επέκταση και σε άλλες κοινωνικές δράσεις.

Αρωγοί στην προσπάθεια ήταν σήμερα η Οικολογική Ομάδα η «Γη μας», οι μαθητές της Αβερωφείου Γεωργικής σχολής και η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας.

Διάθεση πατάτας στη Λάρισα θα γίνει και το επόμενο Σάββατο, καθώς ήταν αρκετοί οι πολίτες που προσήλθαν χωρίς να έχουν δηλώσει εκ των προτέρων συμμετοχή και δεν κατάφεραν να προμηθευτούν το προϊόν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει