Υψηλές θερμοκρασίες στα ανατολικά και νότια προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βορειοδυτικά και ενίσχυση των βορειοδυτικών ανεμών στο Ιόνιο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για αύριο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 40 βαθμούς Κελσίου και στο κέντρο της πόλης 41 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά ορεινά. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 20 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός για αύριο με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά έως 36 βαθμούς.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ και πρόσκαιρα κατά τόπους δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 41 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος καιρός για τα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στα Δωδεκάνησα η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.