Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της καθημερινότητας και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας έχει επηρεάσει κάθε τομέα στη ζωή του ανθρώπου. Η αύξηση του πληθυσμού οδήγησε στην ανάγκη των κάθετων πολυώροφων κτιρίων και αυτό με τη σειρά του στην κατασκευή του ανελκυστήρα ώστε να διευκολυνθεί η κάθετη μετακίνηση των κατοίκων. Η εξέλιξη του ανελκυστήρα από την πρώτη εγκατάσταση του σε κτίριο μέχρι σήμερα είναι εντυπωσιακή και οι κατασκευές του μέλλοντος θα μας εκπλήξουν περισσότερο από τον ανελκυστήρα ο οποίος εγκαθίσταται σε ένα κτίριο έως και τον ανελκυστήρα ο οποίος θα φτάνει στο διάστημα. Σε αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα δραστηριοποιείται με επιτυχία η εταιρία INNOVATECHLIFT τοποθετώντας ασανσέρ στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Innovatech Lift Η INNOVATECHLIFT αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και εκσυγχρονισμό κάθε ανυψωτικού συστήματος (ασανσέρ, αναβατόριο, compact, πλατφόρμα για ΑΜΕΑ κα). Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει την καλύτερη λύση η οποία θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας για κάθετη μετακίνηση συνδυάζοντας την ασφάλεια, την αισθητική και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ανελκυστήρων στην αγορά. Η εταιρία αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων, εσωτερικών και εξωτερικών, σε κατοικίες ή εργασιακό χώρο (βιομηχανικοί, εργοστασιακοί ανελκυστήρες, συστήματα parking, ανελκυστήρες φορτίων κα). Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και κατόπιν μελέτης και συζήτησης  προτείνεται η ιδανικότερη λύση κάθε φορά. Την λύση αυτή κάνει πράξη το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Με την τεχνογνωσία που διαθέτει και την εμπειρία των εκατοντάδων έργων που έχει αποπερατώσει κάνει δυνατή την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου. Η ασφαλής λειτουργία του ανελκυστήρα είναι αδιαμφισβήτητη αξία μας. Φροντίζουμε τα εξαρτήματα του ανελκυστήρα που θα τοποθετηθούν να είναι πιστοποιημένα  και να έχουν περάσει τους πιο αυστηρούς ελέγχους.

Innovatech Lift
Επίτοιχη inox κομβιοδόχη
Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ακόμη ένα κομμάτι του ανελκυστήρα που η εταιρία μας ξεχωρίζει. Μαζί σχεδιάζουμε τον ανελκυστήρα σας. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα υλικών για την επένδυση του θαλάμου, το υλικό του δαπέδου, την οροφή και τις κομβιοδόχες. Ο θάλαμος του ανελκυστήρα μπορεί να επενδυθεί με γυαλί ή δερματίνη για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα ή με φορμάικα για τους πιο κλασικούς. Τα χρώματα και οι υφές ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι πάρα πολλές. Το δάπεδο του ανελκυστήρα μπορεί να είναι πλακάκι, μάρμαρο, γρανίτης, laminam, ξύλο ή πλαστικό. Η κομβιοδόχη του θαλάμου μπορεί να είναι οριζόντια ή κάθετη. Το υλικό της κομβιοδόχης μπορεί να είναι inox ή γυαλί με μπουτόν διαφορετικών σχημάτων (τετράγωνα, στρογγυλά, δάκρυ, κα) ή γυαλί με μπουτόν αφής. Τέλος, σχεδιάζουμε την οροφή του θαλάμου όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας σχέδιο και εμείς να το υλοποιήσουμε και να το εγκαταστήσουμε.
Innovatech Lift
Γυάλινη κομβιοδόχη με μπουτόν αφής
Μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας. Τα συνεργεία μας πραγματοποιούν τη συντήρηση ανελκυστήρα και τον τακτικό έλεγχό του, σύμφωνα με την νομοθεσία και τις ισχύουσες προδιαγραφές κάθε φορά. Ο ανελκυστήρας αποτελεί το μέσο με το οποίο μεταφέρεστε μέσα στο κτίριο σας. Η τακτική συντήρηση και ο έλεγχός του είναι απαραίτητα να γίνουν ώστε ο ανελκυστήρας να συνεχίζει να λειτουργεί σωστά και με ασφάλεια μετά την εγκατάστασή του. Η INNOVATECHLIFT είναι κοντά σας από την μελέτη και τον σχεδιασμό του ανελκυστήρα μέχρι την εγκατάσταση και την συντήρησή του, προσφέροντάς σας άριστο αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους!