Έρανος στα σχολεία της Κύπρου για έλληνες μαθητές

Οικονομική βοήθεια για άπορα παιδιά


ΕΛΛΑΔΑ
18:22
15/02/2012
Έρανος στα σχολεία της Κύπρου για έλληνες μαθητές
2
loading

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι, την ερχόμενη βδομάδα, θα διεξαχθεί έρανος σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Κύπρου για συλλογή οικονομικής βοήθειας προς τους άπορους μαθητές της Ελλάδας.

Το υπουργείο Παιδείας, το οποίο υιοθέτησε σχετική εισήγηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, Νίκου Τορναρίτη, τονίζει στην ανακοίνωσή του πως «είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς θα ανταποκριθούν και σε αυτό το κάλεσμα στήριξης του δοκιμαζόμενου λαού και ιδιαίτερα των παιδιών της Ελλάδας, όπως απέδειξαν πρόσφατα σε αντίστοιχη πρωτοβουλία, με τη συλλογή πακέτων αγάπης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar kate

    την περίοδο του πολέμου στην Κύπρο ο λαός ο απλός κόσμος της ελλάδας μας άνοιξε το σπίτι του !! Η μαμά μου το λέει μέχρι σήμερα. μετά τον πόλεμο ήρθε ελλάδα μαζί με τον πατέρα μ και οι έλληνες της έδωσαν φαγητό ζεστά ρούχα στρώμα για να κοιμηθούν . (δεν μιλάμε για πολιτικούς γτ και εσάς και εμάς μας καταστρέψανε) επειδή λοιπόν εμείς οι κύπριοι ξέρουμε τι πάει να πει ΈΛΛΗΝΑΣ και επειδή την Ελλάδα την σεβόμαστε και τιην αγαπάμε όπως μπορούμε με ότι μπορούμε θα βοηθήσουμε. Γιατί αυτή η χώρα με την τόσο μεγάλη και συναρπαστική ιστορία πρέπει να ξαναβρεί την χαμένη περηφάνια την χαμένη δόξα της .

  2. avatar Makedonas

    Μονο απ την Κυπρο θα δεχθουμε βοηθεια.
    Δεν θελουμε απο κανενα αλλον τιποτα και επειδη δεν θελουμε οικτο (γιατι εκεινοι απο οικτο θα το κανουν) και επειδη θα κρυβονται συμφεροντα απο πισω!
    Γεια σου Κυπρο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει