Χιλιάδες Βολιώτες συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στην παραλία του Βόλου για να διαμαρτυρηθούν κατά των σκληρών μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει η ελληνική κυβέρνηση.

Όπως μεταδίδει το e-volos, νωρίτερα, 150 μέλη του Εργατικού Κέντρου Βόλου αναχώρησαν για την Αθήνα, ώστε να πάρουν μέρος στη σημερινή συγκέντρωση.

Αυτή την ώρα πραγματοποιώντας προσυγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, με πορείες στο κέντρο του Βόλου, συνδικάτα, λαϊκές συνελεύσεις, κινήματα και ομάδες πολιτών, συγκεντρώνονται στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του ΕΠΑΜ Μαγνησίας, τα μέλη του οποίου, αφού προσυγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, ξεκίνησαν πορεία προς την παραλία, με βασικό τους σύνθημα: “Βολιώτης Βουλευτής στον Βόλο μην γυρίσει, την διάλυση της χώρας αν πάει και ψηφίσει”.

Επίσης προγραμματισμένες είναι οι ακόλουθες προσυγκεντρώσεις και συγκεντρώσεις:

14.30: Συγκέντρωση φιλάθλων Νίκη Βόλου έξω από το γήπεδο “Πάντελης Μαγουλάς” και έναρξη πορείας.

17.00: Συγκέντρωση φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου στην παραλία του Βόλου, στο πανεπιστημιακό κτίριο Παπαστράτος και έναρξη πορείας

18.00: Συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ Μαγνησίας στην πλατεία Πανεπιστημίου και έναρξη πορείας

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.