Βοήθεια για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις εκτεταμένες πλημμύρες και είδαν τη ζωή τους και τα σπίτια τους να χάνονται κάτω από το νερό και τη λάσπη συγκεντρώνει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Politis.

Οι νεκροί, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, έφτασαν τους 21 ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για ακόμα έναν άνθρωπο που εξακολουθεί να αγνοείται, μία ολόκληρη εβδομάδα μετά την καταστροφή.

Με τη βοήθεια των ακροατών των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102,2 και Μουσικός 98,6 ο Όμιλος Επιχειρήσεων Politis Group συγκεντρώνει στις εγκαταστάσεις του στους Αγίους Αναργύρους είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγένετες.

Συγκεκριμένα, ζητούνται εμφιαλωμένο νερό και γάλα εβαπορέ, κονσέρβες και ξηρά τροφή μακράς διαρκείας, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα.

Σε συνεργασία με τον δήμο Μάνδρας, τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στην περιοχή που έχει πληγεί και στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η μεταφορά θα «μοιραστεί» σε δύο ημερομηνίες για να προλάβουν όσοι περισσότεροι μπορούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια: την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Η διεύθυνση του ομίλου είναι Νικολάου Πλαστήρα 172 στους Αγίους Αναργύρους και πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 211 700 7 900