Όλο το βράδυ εργάζονταν τα συνεργεία της πυροσβεστικής στην Τρίπολη για να δώσουν διέξοδο στη μεγάλη ποσότητα των συσσωρευμένων υδάτων που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις και τελικά κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα χωριά Νιοχώρι, Ζευγολατιό, Πέλαγος και Στενό.

Κλειστή παραμένει η παλιά εθνική οδός Τρίπολης- Άργους λίγο πριν το χωριό Στενό από νερά, αλλά και φερτά υλικά διάσπαρτα στο δρόμο, ενώ κανονικά λειτουργούν τα σχολεία στο νομό Αρκαδίας.

Η πολιτική προστασία του δήμου Τρίπολης, από χθες το βράδυ, έχει μοιράσει σακιά με άμμο σε σπίτια και καταστήματα, στα οποία χθες σημειώθηκαν τα περισσότερα προβλήματα, για το ενδεχόμενο νέας καταιγίδας.

Η σφοδρή θαλασσοταραχή έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές με τρία ρήγματα και καθίζηση στο λιμάνι της Πλάκας Λεωνιδίου, όπου χάθηκε ο φάρος. Έχει ανέβει επίσης η θάλασσα κι έχει πλήξει ένα μεγάλο τμήμα του κάμπου της περιοχής με ολική καταστροφή των καλλιεργειών σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μαρνέρης. Μικροζημιές υπάρχουν στο αλιευτικό καταφύγιο Σαμπατικής και στον παραλιακό δρόμο του Τυρού.

Στο Παράλιο Άστρος έχει σπάσει ο κεντρικός λιμενοβραχίονας κι έχουν αποκολληθεί τα βράχια κάτω από το ανοικτό θέατρο της παραλίας του δήμου, δημιουργώντας ολόκληρη σπηλιά, ενώ ζημιές υπάρχουν ακόμα στο λιμάνι του Αγίου Ανδρέα και σε όλο τον παραλιακό δρόμο του Ξηροπήγαδου.

Ο δήμος Νότιας Κυνουρίας με ανακοίνωσή του καλεί τους κατοίκους του Λεωνιδίου να μην πίνουν το νερό του δικτύου για τις επόμενες δύο ημέρες, διότι είναι θολό και σύντομα θα ξεκινήσουν οι αναλύσεις.