Από τις 10 Ιανουαρίου του 2012, οι επισκέπτες του getitnow.gr και το meandhome.gr έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελία τους σε ένα από τα 752 νέα σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, ύστερα από τη στρατηγική τους συνεργασία με τα ΕΛΤΑ και τη Speedex.

Δίνεται δε, η δυνατότητα στους καταναλωτές σε κάθε γωνία της Ελλάδας, να παραλάβουν το προϊόν που έχουν παραγγείλει χωρίς να επιβαρυνθούν μεταφορικά, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας τους.

Το Getitnow.gr και το Me&home by Getitnow.gr πρωτοπορούν για ακόμα μια φορά και πετυχαίνουν την εξάπλωση των ηλεκτρονικών αγορών σε κάθε περιοχή της χώρας, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη κάλυψη για τα ελληνικά δεδομένα.

Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την παράδοση σε συγκεκριμένη ταχυδρομική διεύθυνση του παραλήπτη, οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα 592 σημεία διανομής των ΕΛΤΑ ή κάποιο από τα 160 καταστήματα Speedex για τη δωρεάν παραλαβή ή πληρωμή της παραγγελίας τους.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους ανθρώπους της εξυπηρέτησης πελατών της Digital Shopping, σε πραγματικό χρόνο μέσω των καθιερωμένων υπηρεσιών του Help Desk (τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7 , Click2call, Click2chat) για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκόλυνση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση.

Ανταποκρινόμενα στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και με όραμα να προσφέρουν απαράμιλλη εξατομικευμένη, εξυπηρέτηση στου πελάτες τους, όπου κι αν αυτοί διαμένουν, τους δίνουν τη δυνατότητα να επιλέγουν το σημείο από το οποίο θα παραλάβουν την παραγγελία τους ανάλογα με το τι τους εξυπηρετεί περισσότερο, με ελάχιστη ή καθόλου επιβάρυνση στα μεταφορικά.

Ο Operations Director της Digital Shopping, Δημήτρης Λογοθέτης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, καθώς ανοίγουμε πρώτοι ένα νέο κεφάλαιο στις εγχώριες online αγορές, διευρύνοντας περισσότερο από ποτέ το μοντέλο e-commerce στη χώρα μας. Πλέον είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς καθόλου ή με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, με τη συμβολή του δικτύου της Speedex και της ΕΛΤΑ Courier.

Όραμά μας είναι η μοναδική ποιότητα εξυπηρέτησης και η εμπειρία αγοράς που επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, κάτι για το οποίο έχουμε επιβραβευθεί μέσα σε λίγους μήνες ήδη δύο φορές, από τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτηση Πελατών και από τα E-Volution Awards. Αυτό το όραμα συνεχίζουμε και εξελίσσουμε, μέσα από πρωτοποριακές και μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασίες και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος».

Ο Γενικός Διευθυντής της Speedex S.A., Γεράσιμος Αγοράνος, δήλωσε σχετικά: «Το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) είναι μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη αγορά παγκοσμίως. Σημαντικό παράγοντα στην εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί η ταχύτητα αλλά και η ευκολία παραλαβής της παραγγελίας του.

Η Speedex, σε συνεργασία με την Digital Shopping, προσφέρει στον πελάτη την δυνατότητα είτε παράδοσης της αποστολής στην διεύθυνση της επιλογής του (οικίας ή εργασίας) είτε παραλαβής αυτής από το πλησιέστερο κατάστημα Speedex. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμόγελο. Η εταιρεία μας εστιάζει στην Ποιότητα Εξυπηρέτησης του Πελάτη και για το λόγο αυτό έχει πιστοποιηθεί από την TUV Hellas σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001/2008.»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, Κων/νος Ταρλαγιάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί θεωρούμε σημαντική αυτή τη συνεργασία καθώς αναδεικνύει το ρόλο των ταχυμεταφορών στην εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας. Tο ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται πράξη δημιουργώντας το υπόβαθρο και την υποδομή που χρειάζεται ένα αποτελεσματικό και προσοδοφόρο e-commerce.

Η συνεργασία εντάσσεται στη φιλοσοφία της εταιρείας μας για ταχύτητα και άμεση εξυπηρέτηση μέσω του δικτύου εξυπηρέτησης που επεκτείνουμε συνεχώς σε όλη την Ελλάδα το οποίο τώρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο και είμαστε σε θέση να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλη την ελληνική επικράτεια.»

Οι επισκέπτες των www.getitnow.gr και www.meandhome.gr μπορούν πλέον να κάνουν τις πιο έξυπνες αγορές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και να επιλέξουν το σημείο από όπου επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη.